Tilaus- ja toimitusehdot

Käsittely-, toimitus- ja palautuskulut
Toimitusmaksu on 6,90€ alle 60€ tilauksille, joka sisältää toimituksen postin tai matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Palautusmaksu on 6,90€ palauttamisen maksaa asiakas. Palautusmaksun veloitamme tuotehyvityksen yhteydessä. Myöskään toimituskuluja emme hyvitä. Käytössämme on palautussopimus Postin ja  Matkahuollon kanssa ja tuote palautetaan käyttämällä lähetyksen mukana tullutta palautusetikettiä tai palautusnumeroa.

Tilaaminen
Cara Fashion Eura toimii sekä CARAEURA-verkkokauppana että myymälänä Eurassa. Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Mikäli tilaamasi ja maksamasi tuote on jostain syystä loppu varastostamme niin ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus
Lähetämme tilaamasi tuotteet Postin postipakettina tai Matkahuollon lähellä-pakettina mahdollisimman nopeasti, 2-4 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä.

Postin postipaketti toimitetaan vastaanottajaa lähimpään tai sinun valitsemaasi Postin automaattiin tai palvelupisteeseen. Saat sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen Postin automaatista tai -palvelupisteestä.

Matkahuollon lähellä-paketti toimitetaan vastaanottajaa lähimpään tai hänen valitsemaan matkahuollon toimipisteeseen, asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin, kun paketti on noudettavissa.

Cara Fashion Eura ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkastathan paketin kunnon vastaanottaessasi sen. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, teethän vahinkoilmoituksen paketin toimittajalle ja olethan yhteydessä meihin.

Emme toimita postiennakolla. Toimitamme ainoastaan Manner-Suomeen.

Palautus / reklamaatio

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä. Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Jätä palautuksesi  Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen tai Postin lokeroon mukana tulleen ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni. Mikäli kaipaat lisätietoja palautuksiin liittyen, otathan yhteyttä meihin  sähköpostitse (info@caraeura.fi).

Rekisteröityminen
Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas kohtaisissa alennuksissa.

 

Noutamattomat lähetykset

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun se on jo lähetetty sinulle, nouda lähetys postista ja palauta se meille yllä mainittuja palautusohjeita noudattaen. Veloitamme asiakkaalta jälkikäteen meille aiheutuneet ylimääräiset pakkaus-, lähetys- sekä palautuskulut, alkaen 10 euroa, kun asiakkaasta johtuvasta syystä lähetys on jäänyt noutamatta Postin tai Matkahuollon noutopisteestä tai pakettiautomaatista ja se on palautunut meille takaisin.

Muut ehdot:

Cara Fashion / Vaate Vinho ay ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure –syistä.

Cara Fashion / Vaate Vinho ay pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.

Ethän epäröi soittaa meille tai laittaa sähköpostia, jos olet epävarma koostasi ja haluat muuten apua. Autamme mielellämme.

Maksutavat

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankkimaksut.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.

Mobiilimaksaminen: MobilePay 

Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector lasku

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.